2018-05-24
Ändringar i bansträckning

God afton!
Sen kväll på KBK BIKES och vi sitter med planering av bansträckning för både nya 45 km, men även med vissa ändringar i 85 km. Vi önskar göra en del ändringar för att förbättra säkerheten vid vissa korsningar i bl.a. Svärdsjö. Utöver en del utsatta korsningar i Svärdsjö, vilka vi nu ändrat, har vi även valt att lägga avslutningen av banan längs Strandvägen i Falun. Vi kommer därför att gå via Slussen upp och ta bort eventuella krockar med trafiken i rondeller och korsningar vid Falu Centralstation. Innebörden av denna förändring blir att 85 km förlängts och blir 95 km. Den sista milen är man ju ändå varm i benen så det kommer att gå finfint! =) Vi hörs, skrivs och ses!
Vid tangentbordet/Mika Snell

Nu kör bara kör vi igen!

God eftermiddag!
Då startar vi upp arbetet igen med att få KBK FALUN - MARCUS LJUNGQVIST INVITATIONAL på plats den 25/8 2018! En viktig samarbetspartner är Falu Gruva med tanke på start-målområde, mäss-del, parkeringsmöjligheter m.m. Det är med stor glädje som de återigen upplåter detta fantastiska område till oss som arrangörer och er som deltagande motionärer och elitcyklister! Välkomna till 2:a året av detta arrangemang - vi ska ha kul även 2018!