Ändringar i bansträckning

Marcus Ljungqvist till vänster. För de som ev. undrar... Marcus Ljungqvist till vänster. För de som ev. undrar...

God afton!
Sen kväll på KBK BIKES och vi sitter med planering av bansträckning för både nya 45 km, men även med vissa ändringar i 85 km. Vi önskar göra en del ändringar för att förbättra säkerheten vid vissa korsningar i bl.a. Svärdsjö. Utöver en del utsatta korsningar i Svärdsjö, vilka vi nu ändrat, har vi även valt att lägga avslutningen av banan längs Strandvägen i Falun. Vi kommer därför att gå via Slussen upp och ta bort eventuella krockar med trafiken i rondeller och korsningar vid Falu Centralstation. Innebörden av denna förändring blir att 85 km förlängts och blir 100 km. Den sista milen är man ju ändå varm i benen så det kommer att gå finfint! =) Vi hörs, skrivs och ses! Vid tangentbordet/Mika Snell & Marcus Ljungqvist