Johan Pellas har tackat ja!

Vi är glada över att kunna välkomna ett speakerproffs till motionsloppet KBK FALUN - Marcus Ljungqvist Invitational!
Johan Pellas har tackat ja till att vara med som speaker och intervjuare och får en viktig roll i att hålla ihop evenemanget.
– Vi vill fortsätta att utveckla motionsloppet och upplevelsen, det blir perfekt med Johans rutin och erfarenhet, han vet exakt vad det handlar om, säger Marcus Ljungqvist.

Johan har en gedigen meritlista inom svensk idrott där han jobbat med olika uppdrag, från gräsrotsnivå till OS. Det har till exempel blivit tio år med sport i Sveriges Radio, TV-uppdrag, bl.a. som reporter på VM-kvalmatcher i fotboll för Kanal 5. Johan har även varit involverad i Vasaloppets olika evenemang under flera år, följt längdlandslaget på skidor i vintras för SPORTlib samt att han utbildade speakrarna till årets SM-vecka i Skåne. Johan tar olika konferencieruppdrag och har skrivit flera böcker, bl.a. en biografi om hundraårsfirande Clas Ohlson. Marcus igen: 
–Och det bästa av allt, Johan finns redan på vår hemmaplan, med rötterna i Dalarna och Leksand. Välkommen Johan hälsar hela gänget i TEAM KBK BIKES CK, arrangör.