Ovärderliga funktionärer!
Ni var ovärderliga 2017 & 2018! Stort tack till er alla som bidrar till att göra motionsloppet KBK i FALUN möjligt!

Nu ger vi gas för att arrangemanget den 24/8 2019 ska bli minst lika bra. Med ändrade avslutningar på bansträckningarna, Mats Ingels som speaker och delar av P FLOYD som spelar live på after-bike som "Kör Bara Kör-orkestern", så hoppas och tror vi att detta ska bli ett mycket lyckat arrangemang med mycket glädje och många glada minnen.

Måndagen den 19/8 kl. 19.00 - 21.00 har vi ett info-möte till dig som är intresserad av att ställa upp som funktionär. Vi ses på KBK BIKES vid Falu Gruva där vi går igenom uppgifter, upplägg, planering och vi bjuder dig som kommer på kaffe och Rättviksglass.

Maila till mika.snell@kbkbikes.se ifall du kommer!

Delta som funktionär och ta del av att sätta KBK i FALUN på Sverige-kartan!

Ifall du vill vaara en del av arrangemanget och ställa upp som funktionär, kan du anmäla dig via formuläret här intill. Som tack för din tid och engagemang, bjuder vi på buffén, öl/vin/alkoholfritt alternativ samt after bike Live med delar av P FLOYD. 

  • Här väljer du ett eller helst fler alternativ på vad du önskar hjälpa till med för att skapa bästa möjliga arrangemang och upplevelser för våra deltagare när de cyklar i Faluns vackra omgivningar.
Maten lagades av cateringfirma med personal
Maten lagades av cateringfirma med personal
Spelman från Dalarna skänkte glädje i Svärdsjö
Spelman från Dalarna skänkte glädje i Svärdsjö
Ulf Wahlfridsson m.fl. får info om olika uppgifter
Ulf Wahlfridsson m.fl. får info om olika uppgifter
Glädje genom välkomnande funktionärer är grejen!
Glädje genom välkomnande funktionärer är grejen!
Samling, fika och genomgång med funktionärerna!
Samling, fika och genomgång med funktionärerna!

Att cykla ett motionslopp på cykel är för många en rolig utmaning eller ett mål för sin träning som man delar tillsammans med andra cyklister och vänner.

Ett landsvägslopp på cykel är också en utmaning för oss som arrangörer eftersom vi använder befintligt vägnätverk och ska samsas med övrig trafik.
För att skapa ett så säkert och roligt arrangemang som möjligt söker vi därför efter trevliga och positiva funktionärer som bistår arrangemanget med allt ifrån att vara "flaggvakt", till att serva med vatten/sportdryck vid fikadepåerna, ansvara för cykelparkeringen, hjälpa till med nummerlapps-utdelning, tidtagning vid barnens lopp etc. 

Om du vill komma ut och få frisk luft, delta på ett roligt arrangemang och hjälpa oss att sätta ett återkommande motionsopp på cykel i Falun på kartan, så får du gärna höra av dig till
Mika Snell på:
Email:  mika.snell@kbkbikes.se
Mobil: 070 - 622 66 32

Som tack för din tid och insats som funktionär under dagen bjuder vi dig gärna på after bike efteråt med varm mat, dryck och en rolig stund tillsammans!

Ring eller maila oss gärna så snart du vet att du kan och vill hjälpa till, vi är redan i planeringsstadiet! =)