Funktionärer!
Ni var ovärderliga 2017 och lika ovärderliga även 2018! Stort tack till er alla som gör arrangemanget möjligt!

Marcus kollar in när utdelning av västarna äger rum
Marcus kollar in när utdelning av västarna äger rum
Ulf Wahlfridsson m.fl. får info om olika uppgifter
Ulf Wahlfridsson m.fl. får info om olika uppgifter
Samling, fika och genomgång med funktionärerna!
Samling, fika och genomgång med funktionärerna!

Att cykla ett motionslopp på cykel är för många en rolig utmaning eller ett mål för sin träning som man delar tillsammans med andra cyklister och vänner.

Ett landsvägslopp på cykel är också en utmaning för oss som arrangörer eftersom vi använder befintligt vägnätverk och ska samsas med övrig trafik.
För att skapa ett så säkert och roligt arrangemang som möjligt söker vi därför efter trevliga och positiva funktionärer som bistår arrangemanget med allt ifrån att vara "flaggvakt", till att serva med vatten/sportdryck vid fikadepåerna, ansvara för cykelparkeringen, hjälpa till med nummerlapps-utdelning, tidtagning vid barnens lopp etc. 

Om du vill komma ut och få frisk luft, delta på ett roligt arrangemang och hjälpa oss att sätta ett återkommande motionsopp på cykel i Falun på kartan, så får du gärna höra av dig till
Mika Snell på:
Email:  mika.snell@kbkbikes.se
Mobil: 070 - 622 66 32

Som tack för din tid och insats som funktionär under dagen bjuder vi dig gärna på after bike efteråt med varm mat, dryck och en rolig stund tillsammans!

Ring eller maila oss gärna så snart du vet att du kan och vill hjälpa till, vi är redan i planeringsstadiet! =)

Vid ett antal tillfällen inför arrangemanget kommer vi att bjuda in funktionärer på fika och genomgång av uppgifter, planering, för att lära känna varandra m.m. Vi återkommer med tider och datum närmare inpå. Mvh/TEAM KBK BIKES CK