Nummerlapps-utdelning på
Falu Gruva

Race Office
Vårat "Race Office" kommer att ligga på KBK  BIKES, Gruvgatan 42 B på Falu Gruva. Lokalen ligger i direkt anslutning till mäss-, start- och målområdet

Utlämningstider
Fredagen den 25/8 kl. 10 - 21 eller på lördag morgon den 26/8 kl. 06.00 - 08.30.

Duschmöjligheter
Efter målgång finns duschar att tillgå på Västra Skolan, som ligger ca. 700 - 800 meter från start och mål-området. Det finns ytterligare någon enstaka dusch vid Falu Gruva, men vi rekommenderar de duschar på Västra Skolan som vi bokat för cyklande deltgare i loppet. För karta, klicka här!

Badbussar
För de som tycker att en dusch inte är gott nog, så kommer det även att gå badbussar som med jämna mellanrum tar er till och från Stångtjärn. Ett gött och välförtjänt dopp i en av Dalarnas många insjöar är inte helt fel efter en sväng på cykeln så denna möjlighet skall inte förringas! 

Buffén efter målgång
Buffé och after-bike äger rum kl. 15.00 och framåt småtimmarna till live-musik på Falu Gruvas område. På After Bike:en spelar artisten Mathias "Biffen" Larsson så det lär blir draaag..

Parkeringsmöjligheter
I och med att Falun är en alldeles perfekt stor stad är det lätt att hitta parkering inom 5 minuters cykelfärd från Falu Gruva. Det finns platser runt Gruvan, men även uppe på Ingarvet, vid sjön Tisken, intill Västra Skolan, nere vid Dalateatern intill Kulturhuset tio14, vid Kopparvallen m.fl.
Du hittar Faluappen på Google Play & i AppStore som kan användas vid betalning. 


Ta er till Falun bara så löser sig resten!