God eftermiddag!
Då startar vi upp arbetet igen med att få KBK FALUN - MARCUS LJUNGQVIST INVITATIONAL på plats den 25/8 2018! En viktig samarbetspartner är Falu Gruva med tanke på start-målområde, mäss-del, parkeringsmöjligheter m.m. Det är med stor glädje som de återigen upplåter detta fantastiska område till oss som arrangörer och er som deltagande motionärer och elitcyklister! Välkomna till 2:a året av detta arrangemang - vi ska ha kul även 2018!

Läs hela inlägget »

Det är väldigt kul och glädjande att de lokala butikerna i olika orter är med och sponsrar loppet. Men det är lika roligt att få med en av Faluns största och mest välrenommerade butiker som sponsor till depåstoppen i Toftbyn, Vika, Torsång och Aspeboda. Tack så mycket för denna sponsring Ica Maxi Stormarknad Falun!

Läs hela inlägget »

Det är väldigt kul och glädjande att de lokala butikerna i depåstoppen i Sundborn och Svärdsjö är med och sponsrar loppet med energi i form av bananer, bullar etc.
Så stort tack till Coop Forum Sundborn för samarbetet - det betyder mycket för oss och inte minst för de som cyklar endera sträcka!

Läs hela inlägget »

Det är väldigt kul och glädjande att de lokala butikerna i depåstoppen i Sundborn och Svärdsjö är med och sponsrar loppet med energi i form av bananer, bullar etc.
Så stort tack Ica Supermarket Svärdsjö för samarbetet - det betyder mycket för oss och inte minst för de som cyklar endera sträcka!

Läs hela inlägget »

Igår hörde Sharp Dalarna av sig och ville gå in som sponsor till loppet, något som vi förstås är glada över! De kommer även cykla med ett antal anställda och vi från KBK FALUN - MLI hoppas och tror att personalen i.o.m. detta deltagande får en givande och prisvärd team building-aktivitet.

Läs hela inlägget »

I lördags fick vi möjligheten att promota loppet på Pelle P-golfen vilket var en riktigt fin möjlighet att träffa många företagare. Stort tack till Håkan Åman på Pelle P Shop i Falun och till alla trevliga golfare som vi fick chansen att prata med både kring lopp och den Cervélo S5 Di2 som vi hade med oss. Cykeln väckte stor uppmärksamhet, många har inte känt eller sett en cykel i topp-nivå så det var roligt att se alla härliga reaktioner för denna skönhet.

Vi körde "Närmast hål" på Asbebodas 17:e hål och vinnaren bland både damer och herrar vann en startplats i loppet 26/8.

Läs hela inlägget »

Nu har vi fått utskrifterna på 50 x 50 cm till det som skall bli 147 st info-skyltar runt området för mäss-delen samt runt bansträckningen.
Vi har ett par pepp-skyltar också men de får ni se runt banan istället för via nätet.
Ha en trevlig helg alla glada!
Mvh/KBK FALUN - MLI

Läs hela inlägget »

Ett arrangemang med landsvägscykling kräver en större mängd skyltar, material i trä, som utöver funktionärer fyller en mycket viktig funktion i att visa avstånd, vart de olika områdena finns, var man stannar, svänger eller kör på. Därför är vi jätteglada över att Karl Hedin i Falun är vår nya leverantör av trävaror
vilket känns tryggt för nu handlar vi där proffsen handlar!

Läs hela inlägget »

Att ha cyklat 85 km eller 160 km, oavsett nivå och tempo på cykeln, kan kännas i benen. Därför ges samtliga deltagare och samarbetspartners nu möjligheten att ta ett svalkande och välgörande dopp i Stångtjärn tack vare samarbete med Hedmans Buss från Svärdsjö. Vi kommer att ha en badbuss som snurrar mellan Falu Gruva och Stångtjärn från 13.30 - 19.00. 
Tid i bussen är drygt 10 minuter enkel väg.
Badbussen ingår i din startplats så hoppa på om du vill, ta ett dopp före du tar bussen tillbaks till maten som du intar i samband med after bike med Mathias "BIffen" Larsson. Det blir en helhetsupplevelse vi hoppas ska ge många fina och goa stunder!

Läs hela inlägget »

Fastighetsbolaget Klövern har nu anmält sig för deltagande och sponsring av arrangemanget. Det är kul tycker vi på många vis och här i Falun äger Klövern flera kontorshotell, bl.a. på delar av fd. I 13 som ju ligger många falubor varmt om hjärtat. Klövern ställer ut på området, har banderoller vid start och mål samt deltar med ett gäng anställda på cyklingen. 
Trevligt, roligt och varmt välkommen Klövern!

Läs hela inlägget »