TÄNK SÅ KUL DET ÄNDÅ ÄR MED RIKTIG TIDTAGNING!
Nummerlappen åkte på under lördagen den 27/8 2022 och i den satt chipet, det lilla magnetiska chipet eller tråden som gör att många av oss tar ut oss lite extra. Vi såg flera av er vara riktigt trötta när ni gick i mål men vi hoppas och tror att tröttheten förbyttest till en känsla av nöjdhet, glädje och att just DU är jäkligt grym som kör bara kör så som du gör!

Vårt land är ibland lite speciellt. Som med tidtagning och ett motionslopp. Ett motionslopp får nämligen inte publicera en "riktig" resultatlista med snabbast tid högst upp och fallande placeringar och tider, för då är det ju plötsligt en tävling och vi har ju endast tillstånd att arrangera ett motionslopp. Därför är resultatlistan, eller förlåt, namnlistorna, sorterade i bokstavsordning. Men ladda ned excel-filen och behöver ni hjälp att sortera efter något slags önskemål, får ni självklart höra av er på: info@kbkbikes.se

Vi hoppas att ett delmoment likt Queen & King of the Hellaway i ett motionslopp, därtill med några tusenlappar i prispengar tack vare Rolf Ericsson Bil och Dala Solenergi, inte gör helheten till en tävling, det är ju bara ett inslag som gör livet roligare. Så här är resultaten från en av de trevligare backarna längs Skuggarvets kuperade och roliga väg.

PS. "Hellaway" är helt enkelt vårt eget engelska & fräna namn för vägens faktiska namn; Hällavägen.