Bli med som funktionär på motionsloppet kbkfalun.se!
Som tack får du...


Lokala arrangemang bidrar till ökad turism och intäkter till hotell, restauranger och butiker, utöver det självklara - förbättrad hälsa genom rörelse/motion och något att se fram emot.
Vi är ännu små men siktar mot att nå 5 000 nöjda deltagare. Vi paketerar deltagandet till en trevlig upplevelse med god mat & dryck (fullständiga rättigheter), trevliga bansträckningar och live-musik på after bike. För att det ska bli en så trevlig upplevelse som möjligt, behöver sådana här arrangemang funktionärer som bidrar med mänsklighet, glädje och energi utöver viljan av att känna sig delaktig i ett arrangemang. 


Som tack för att du ställer upp som funktionär lördagen den 27/8 2022, får du:

  • Buffé & dryck (1 öl/1 glas vin/alko-fritt) samt kaffe & kaka
  • Biljett till after-bike live med Stiko Per Larsson
  • En rabattkod som ger 200 kr rabatt, som du kan ge till en vän, på anmälningsavgiften till loppet
  • Du får ett Köpebevis som ger dig rätt att köpa 1 st. produkt från KBK BIKES sortiment (gäller ej på cyklar) till vårt inköpspris + moms (marginalerna varierar mellan olika varumärken). Vi lägger inte på något alls, inköpspris + moms rakt av.
    Exempel; köper du en hjälm eller glasögon för 2200 kr, Hoka-skor e.t.c. så får du ett så pass bra pris att ersättningen känns skälig för att du varit med som funktionär och bidragit till att många kunnat motionera och ha kul i goda vänners lag. Köpet behöver göras under 2022. Vill du inte handla själv  kan du kan överlämna "Köpebeviset" som gåva till en vän om du så önskar.

Ovärderliga funktionärer - 2019 gjorde ni verkligen ett hästjobb och fick välförtjänt beröm av deltagarna!

Ni var ovärderliga även 2017 & 2018! 

Stort tack till er alla som bidrar till att göra motionsloppet KBK i FALUN möjligt och ifall ni vill uppleva en dag i aktivitetens tecken igen, hälsar vi er varmt välkomna åter att delta under lördagen den 27/8 2022! 

Vi har totalt 3 års erfarenhet från att arrangera motionsloppet så nu har punkterna på "att-göra-listan" börjat sätta sig.
 
Vi ska dock växla upp, intresset och möjligheterna finns.
Ifall du vill vara en viktig kugge 2022 i en lagmaskin som har ett syfte - 
bidra till ett säkert arrangemang - ha roligt - glädja deltagarna, är du varmt välkommen att ringa oss på 023-6649000 eller maila till: info@kbkbikes.se

Som vanligt får varje funktionär buffé, after-bike, öl/vin/alko-fritt efter sitt eller sina pass. 2022 ska vi verka för att få till andra gåvor till er också som tack för era insatser.

Allt gott och hoppas få se Dig i gänget av glada funktionärer igen!

Delta som funktionär och ta del av att sätta KBK i FALUN på Sverige-kartan!

Ifall du vill vara en del av arrangemanget och ställa upp som funktionär, kan du anmäla dig via formuläret här intill. 
Se gärna ovan på sidan vad du får som tack :)

  • Här väljer du ett eller helst fler alternativ på vad du önskar hjälpa till med för att skapa bästa möjliga arrangemang och upplevelser för våra deltagare när de cyklar i Faluns vackra omgivningar.
Maten lagades av cateringfirma med personal
Maten lagades av cateringfirma med personal
Ulf Wahlfridsson m.fl. får info om olika uppgifter
Ulf Wahlfridsson m.fl. får info om olika uppgifter
Glädje genom välkomnande funktionärer är grejen!
Glädje genom välkomnande funktionärer är grejen!
Samling, fika och genomgång med funktionärerna!
Samling, fika och genomgång med funktionärerna!

Att cykla ett motionslopp på cykel är för många en rolig utmaning eller ett mål för sin träning som man delar tillsammans med andra cyklister och vänner.

Ett landsvägslopp på cykel är också en utmaning för oss som arrangörer eftersom vi använder befintligt vägnätverk och ska samsas med övrig trafik.
För att skapa ett så säkert och roligt arrangemang som möjligt söker vi därför efter trevliga och positiva funktionärer som bistår arrangemanget med allt ifrån att vara "flaggvakt", till att serva med vatten/sportdryck vid fikadepåerna, ansvara för cykelparkeringen, hjälpa till med nummerlapps-utdelning, tidtagning vid barnens lopp etc. 

Om du vill komma ut och få frisk luft, delta på ett roligt arrangemang och hjälpa oss att sätta ett återkommande motionsopp på cykel i Falun på kartan, så får du gärna höra av dig till
Mika Snell på:
Email:  mika.snell@kbkbikes.se
Mobil: 070 - 622 66 32

Som tack för din tid och insats som funktionär under dagen bjuder vi dig gärna på after bike efteråt med varm mat, dryck och en rolig stund tillsammans!

Ring eller maila oss gärna så snart du vet att du kan och vill hjälpa till, vi är redan i planeringsstadiet! =)